✔ Enorme collectie Vintage Tegels in alle maten en kleuren.

Bij Tegels & Laminaat vindt u de Vintage Tegels die u zoekt en garanderen wij een 100% slagingskans. Wij hebben een enorme collectie aan Vintage Tegels, direct uit voorraad leverbaar!

✔ Vintage Tegels van Topkwaliteit tegen Super Scherpe Prijzen.

Vintage Tegels moet u in werkelijkheid zien en voelen om er het juiste gevoel bij te krijgen. Kom langs onze Showroom en overtuig uzelf van onze producten.

✔ Vintage Tegels inclusief Tegelzetwerk.

Wij hebben een team van vakkundige tegelzetters die u graag bijstaan in het realiseren van uw droomruimte. Door het tegelzetwerk in eigen beheer te houden garanderen wij 100% vakmanschap!

✔ Drukke agenda? Geen probleem.

Wij hanteren ruime openingstijden in onze Showroom. We zijn 6 dagen per week geopend, ook op zondag. Vrijdag is het koopavond en zijn we open tot 21:00. Bekijk onze actuele openingstijden hier. Wij werken tevens op afspraak.

✔ Vintage Tegels voor Ieder Budget.

Bij Tegels & Laminaat vindt u altijd de tegel die past bij uw budget of woonstijl, geen twijfel over mogelijk. Betaal niet te veel voor uw Vintage Tegels.

✔ Vrijblijvende offertes en advies.

Bij Tegels & Laminaat kunt u altijd rekenen op vakkundig en persoonlijk advies van onze adviseurs. Laat u ontzorgen van al uw vragen en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Patroontegels
Showroom Tegels en Laminaat

Onze Vintage Tegels Favorieten.

Alle Vintage tegels