Marmer tegels badkamer

Onze marmer tegels badkamer zijn geschikt als wandtegels, maar ook als vloertegels. Veel mensen kiezen voor een marmerlook tegelvloer, gecombineerd met een marmerlook tegelwand in een lichtere tint. Dit zorgt ervoor dat de badkamer ruimtelijker oogt. Voor een rustig geheel wordt de hele badkamer door ons met badkamertegels marmerlook afgewerkt. Marmer is een kostbaar natuurproduct dat begint als kalksteen, en zich langzaam ontwikkelt naar marmer. Het wordt veel gebruikt in de beeldhouwkunst of in kostbare gebouwen. Wanneer u wel de bijzondere uitstraling in huis wilt halen, maar niet het budget hebt voor echt marmer, zijn onze marmerlook tegels badkamer de perfecte uitkomst.

Bekijk onze collectie
Marmerlook vloertegels badkamer
Badkamer vloertegels marmerlook
XXL slabs
XXL slabs
29,95 per m²

Unieke en natuurlijke badkamertegels marmerlook

Het bijzondere van marmer is dat iedere steen uniek is. Er zijn verschillende kleurschakeringen met aparte aders die de steen sieren. Onze fabrikanten maken marmerlook badkamertegels met afwisselende patronen. Dit zorgt voor een mooi geheel van tegels in de ruimte. De tegels zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit keramiek, waardoor ze eigenlijk niet van echt marmer te onderscheiden zijn! Het ziet er dus altijd heel erg afwisselend en super realistisch uit. Wilt u de marmerlook tegels combineren met een andere tegel? Kies dan bijvoorbeeld voor hexagon tegels

Bekijk onze projecten

Gemakkelijk te onderhouden marmerlook badkamer

Het voordeel van een marmerlook badkamer is dat de tegels gemakkelijk in onderhoud zijn. Bij Tegels en Laminaat hebben we een uitgebreid assortiment aan tegels vanaf 60 x 60 cm. Deze grote tegels hebben minder voegen wegens de omvang en het feit dat wij ze strak kunnen bevestigen. Door de grote oppervlakte zijn de marmerlook badkamertegels eenvoudig schoon te maken voor een optimale hygiëne.

Bezoek onze showroom