Marmerlook Vloertegels

Onze favorieten

Actie
69,95 per m²
XXL slabs
49,95 per m²

Bezoek onze showroom.

✔  Unieke en fraaie opstellingen van tegels 

✔  Prachtige collecties laminaat en PVC

✔  Persoonlijke aanpak en de beste service

✔  Uitsluitend 1e keus en A-kwaliteit producten

✔  Ruime openingstijden. Vrijdag koopavond en elke zondag open

Meer informatie

Vloertegels marmerlook voor een stijlvolle uitstraling

Met vloertegels marmerlook krijgt iedere ruimte een luxe uitstraling. Bij Tegels en laminaat bent u aan het juiste adres voor stijlvolle vloertegels. Met een uitgebreid assortiment marmerlook tegels vindt u altijd de tegels waar u naar op zoek bent. Deze stijl is erg populair, en niet zonder reden. Marmeren vloertegels zien er namelijk erg natuurlijk en bijzonder uit. Wanneer u wel de uitstraling, maar niet het prijskaartje van echt marmer wilt, zit u met een tegelvloer marmerlook zeker goed.

Marmerlook vloertegels in diverse stijlen

Marmerlook vloertegels zijn erg veelzijdig. Ze worden zowel in de keuken als in de badkamer graag gebruikt. Gaat u voor een witte marmeren tegel met grijze aders? Of prefereert u een donkere variant met bruine accenten? Voor een samenhangend geheel kiest u ook voor marmerlook wandtegels. Qua grootte van de vloertegels is daarnaast genoeg variatie. Met 60 x 60 tegels creëert u een ander effect dan grote tegels van 120 x 120. Hoe groter de tegel, hoe ruimtelijker de kamer oogt en hoe minder naden er in de vloer zitten.

Marmerlook vloertegels
Vloertegels marmerlook

Ruime keuze aan tegelvloeren

Bij Tegels en Laminaat hebben we niet alleen ruime keuze aan marmerlook tegels, maar ook voor andere stijlen tegels kunt u bij ons terecht. Zo kunt u ook kiezen uit natuursteen of een houtlook tegel. Al onze keramische vloertegels zijn van hoogwaardig keramiek gemaakt, waardoor ze zo lang mogelijk mooi blijven. Of bent u er nog niet uit wat voor soort tegels u wilt? Kijk dan bij ons uitgebreide aanbod van tegels.  

Bekijk onze resultaten