Visgraat tegels

Visgraat houtlook tegels voor in de woonkamer

Met keramische visgraat houtlook tegels creëer je een authentieke sfeer in huis en geniet je van een vrijwel onderhoudsvrije vloer. De tegels hebben een warme en natuurlijke uitstraling en zijn niet van echt te onderscheiden: in ons assortiment vind je zelfs keramische visgraat tegels met reliëf en knoestjes! Door visgraat tegels te kopen bij Laminaat & Tegels profiteer je altijd van de volgende voordelen:

  • Vrijblijvend deskundig advies
  • Visgraat tegels van hoge kwaliteit
  • Snel offertes vergelijken
  • Tegels kopen in een showroom van 450 m2
Bezoek onze showroom

Ons assortiment visgraat houtlook tegels

In het grote aanbod van Tegels & Laminaat vind je visgraat houtlook tegels in verschillende tinten en formaten. De tegels zijn als wand- of vloertegel te gebruiken en doordat er nuanceverschillen zitten tussen de tegels ontstaat er een zeer natuurlijke uitstraling. Direct een offerte aanvragen? Dat kan eenvoudig via de button ‘In offerte’ op de productpagina’s. 

Actie
Oktober Woonmaand
Actie
Meer Dan 20% Korting
Visgraat Houtlook Tegels

Voordelen van keramische visgraat vloertegels

Het grote voordeel van keramische visgraat houtlook tegels is dat ze zeer slijtvast zijn en minder snel beschadigen dan een parketvloer of laminaat. Ook krimpt de vloer niet en zal deze niet kraken. Ten slotte hebben keramische visgraat houtlook vloertegels vrijwel geen onderhoud nodig. Zo is jaarlijks opschuren en oliën niet nodig.

Showroom van 450 m2 in Hoofddorp!

Voordat je een vloer koopt, is het fijn om deze in het echt te zien. Je bent van harte welkom in onze showroom in Hoofddorp waar we je graag voorzien van deskundig advies. We zijn 6 dagen per week geopend; op vrijdagavond is het koopavond en is de showroom tot 21:00 uur open.
Openingstijden showroom

Visgraat Houtlook Tegels

Veelgestelde vragen over keramische houtlook tegels

Kan ik keramische houtlook visgraat tegels op vloerverwarming leggen?

Jazeker! Keramische tegels zijn zelfs een perfecte keuze als je een huis met vloerverwarming hebt. De tegels laten de warmte namelijk goed door; je huis warmt sneller en gelijkmatiger op.   

Hoe onderhoud ik een vloer met keramische visgraat houtlook tegels?

Hoewel een vloer van keramische houtlook tegels met visgraatpatroon bijna niet te onderscheiden is van een vloer van echt hout, is het onderhoud vele malen eenvoudiger. Het materiaal is zeer sterk, waardoor er vrijwel geen krassen of deuken ontstaan. Hierdoor is jaarlijks schuren en lakken niet nodig. Je hoeft de vloer alleen af en toe te dweilen!

Wat zijn de voordelen van keramische visgraat houtlook tegels?

Als je kiest voor een visgraat vloer van keramische tegels, heeft dit verschillende voordelen. Zo is de vloer:

  • Eenvoudig schoon te maken
  • Zeer slijtvast
  • Goedkoper dan een vloer van hout

Onze Visgraat Houtlook Projecten

Contact opnemen met Tegels & Laminaat

Heb je een vraag over een van onze keramische visgraat houtlook tegels of wil je meer weten over het opvragen van een offerte om prijzen te vergelijken? Neem contact met ons op! Dit kan door te bellen naar 023 561 62 32 of een e-mail te sturen naar info@tegelsenlaminaat.nl. Whatsappen kan ook: stuur je bericht naar 06 41 65 47 13. We ontdekken graag wat we voor je kunnen betekenen!