Breng karakter in uw keuken met Portugese tegels

Bent u op zoek naar een karakteristieke tegel voor in de keuken? Dan passen de Portugese tegels keuken helemaal in uw straatje. U ziet deze stijl overal terugkomen in Portugal: in gezellige winkelstraatjes, kerken of in authentieke huizen. In Nederland heeft u deze tegel met leuke motieven wellicht eerder gezien in stijlvolle restaurants en cafés. Deze tegel is namelijk vaak de favoriet van interieurdesigners en architecten. Haal zelf deze charmante stijl in huis met een keuken met Portugese tegels.

Bekijk onze collectie
Portugese tegels keuken
Patroontegels keuken
Bekijk volledige collectie

Een passende tegel voor iedere smaak

Keuken Portugese tegels zijn er in allerlei variaties. Bij ons aanbod vindt u dan ook verschillende invloeden uit de Méditerranée, zoals Spaanse tegels of Marokkaanse tegels. Wanneer u meer van strakke geometrische vormen houdt, kunt u ook voor een moderne Portugese tegel kiezen. Een opvallende vloertegel met een fleurig motiefje valt heel goed te combineren met een neutrale wandtegel, zoals een natuursteenlook tegel of een betonlook tegel. Deze mix van stijlen geeft uw keuken een speelse indruk, zonder dat het druk overkomt.

Bezoek onze showroom

Gemakkelijk in onderhoud

De Portugese tegel is van origine grof aan de oppervlakte door het broze cement. Gelukkig kunnen onze tegels wel tegen een stootje, zodat u niet hoeft te schrikken wanneer u wat in de keuken laat vallen. De tegel voelt lekker glad aan, waardoor ze eenvoudig schoon te maken zijn. Na een middag kokkerellen zijn de vloeren of wanden eenvoudig met een schoonmaakmiddel weer spic en span te krijgen. Op deze manier heeft u lang plezier van deze krasbestendige en hygiënische keuken met Portugese tegel.

Bekijk onze projecten