Kies voor stijlvol met metro tegels keuken

Metro tegels keuken geven iedere keuken een stijlvolle look. Deze tegels zijn ideaal om als wandtegel te gebruiken door de frisse en neutrale uitstraling. De rechthoekige vorm met aflopende facetrand, laten deze tegels fonkelen in het licht. U ziet deze tegel dan ook in de metro’s van de wereldsteden Parijs en Berlijn terugkomen. Deze tijdloze tegel is vandaag de dag onmisbaar en wordt vaak gebruikt in horeca keukens vanwege de vele praktische voordelen. Daarnaast is de metro tegel keuken zeer populair bij onze klanten die houden van een strakke wandtegel. 

Bekijk onze collectie
Keuken metro tegels
Metro tegels keuken
33,95 per m²
29,95 per m²
18,95 per m²
Bekijk volledige collectie

Praktische voordelen voor de metro tegels keuken

De metro tegels keuken creëren een luxe gevoel door het glanzende oppervlak. De glanslaag zorgt voor weerkaatsing van het licht, waardoor daglicht, maar ook kunstlicht, schittert in uw keuken. De keramische tegel is bedekt met een glanzende coating waardoor deze eenvoudig schoon te houden is. Bovendien ziet u elke oneffenheid op deze tegel, waardoor vetvlekken en etensresten u niet onopgemerkt zullen blijven. Zo kiest u met deze tegel voor hygiëne en een ruimtelijk gevoel in uw keuken.

Bezoek onze showroom

Eenvoudig te combineren met andere stijlen

Tegels met elkaar combineren kan een hele uitdaging zijn. Gelukkig gaat de metro tegel keuken goed samen met andere stijlen tegels. Witte metro wandtegels staan bijvoorbeeld erg mooi bij Portugese tegels. De vrolijke motieven brengen extra sfeer en karakter in uw keuken. Wanneer u liever een egale uitstraling van de keuken heeft, kunt u ook kiezen voor betonlook tegels. Dit geeft een industriële look, wat goed samengaat met een strak interieur. 

Bekijk onze projecten