Keramische tegels houtlook

Wilt u graag een houten vloer maar vindt u deze teveel onderhoud vereisen? Dan zijn keramische tegels houtlook het perfecte alternatief. Dit zijn tegels met een toplaag met houtprint, die in veel gevallen haast niet van echt te onderscheiden is. Keramische houtlooktegels bieden veel voordelen ten opzichte van een echte houten vloer. Ze kunnen namelijk niet verkleuren onder invloed van licht, krimpen niet en zetten niet uit naargelang de temperatuur. Daarbij zijn ze veel makkelijker schoon te maken want ze kunnen goed tegen vocht. Deze laatste reden maakt keramische tegels met houtlook ook zeer geschikt voor in vochtige ruimtes, zoals houtlook tegels badkamer of het toilet.

Bekijk onze collectie
Keramisch Parket Tegels Kopen
Keramische Parket Tegels Badkamer

Realistische keramische houtlooktegels

Veel mensen twijfelen of keramische houtlooktegels iets voor hen zijn omdat ze bang zijn dat het er nep uit zien. Ons ruime assortiment keramische tegels met houtlook bewijst echter het tegendeel. Dit soort tegels zijn de laatste jaren niet voor niets ontzettend populair geworden, want de prints zijn ontzettend realistisch en bovendien verkrijgbaar in elke ‘houtsoort’ die je maar kunt bedenken. We hebben ze met lichte prints van eikenhout, donkere notenhout patronen en alles wat daar tussenin zit. Bij Tegels en Laminaat vindt u dus gegarandeerd de perfecte keramische houtlook tegels in de stijl die u voor ogen heeft.

Bezoek onze showroom

Houtlook keramische tegels inclusief leggen

Uiteraard kunt u al deze keramische tegels met houtlook niet alleen bij ons aanschaffen, maar we kunnen ze ook op de vloer (en/of wand) kunnen komen bevestigen. Keramisch parket inclusief leggen is belangrijk, omdat het niet een makkelijk product is om te verwerken. We bieden wat dat betreft een all-in service, zodat u nergens naar om hoeft te kijken. Onze ervaren tegelzetters verzorgen met vreugde uw houtlook tegels inclusief leggen.

Bekijk onze projecten