Decortegels

Onze favorieten

40,95 per m²

Bezoek onze showroom.

✔  Unieke en fraaie opstellingen van tegels 

✔  Prachtige collecties laminaat en PVC

✔  Persoonlijke aanpak en de beste service

✔  Uitsluitend 1e keus en A-kwaliteit producten

✔  Ruime openingstijden. Vrijdag koopavond en elke zondag open

Meer informatie

Decortegels als echte blikvangers

Decortegels kenmerken zich door opvallende vormen en patronen. Zo haalt u echte blikvangers in huis die de aandacht naar zich toe trekken. Met een kleurige vloertegel in uw hal voelen uw gasten zich direct welkom. Of houdt u wel van een Mediterraans tintje? Portugese tegels met sierlijke patronen maken van de keukenwand een waar kunstwerk. Het voordeel van decortegels is dat iedere tegel weer anders is. Verschillende vormen tegels, bijzondere patronen en kleurencombinaties maken dat u met deze tegel eindeloos kunt variëren.

Uitgebreide toepassingen decortegels

Decortegels zijn geschikt voor de wand, maar ook als vloertegels. Geef iedere ruimte een artistiek tintje met een interessant patroon decortegels. De hexagon tegels geven, door de zeshoekige vorm, een ruimtelijke effect aan uw badkamer of keuken. Door voor een lichte kleur te kiezen, zorgt u voor een rustig geheel van de ruimte. De Arabesque tegel heeft door de unieke tegelvorm een Arabische uitstraling. Deze stijl is goed te combineren met strakke meubels voor een mooi contrast. Met een uitgebreid aanbod aan decortegels, vindt u bijzondere patronen en kleurencombinaties die u niet snel in een andere woning zult tegenkomen!

Decortegels
Decortegels kopen

Eenvoudig te combineren decortegels

Voor een unieke uitstraling van iedere ruimte kiest u voor onze decortegels. Of u nu een gedeelte van een wand wilt laten opvallen, of juist een hele vloer of muren wilt laten betegelen met decortegels, alles is mogelijk. Omdat deze tegel er echt uitspringt, is de stijl gemakkelijk te combineren met moderne en neutrale meubels. Dit zorgt voor een mooi evenwicht in uw interieur.

Bezoek onze showroom