Betonlook tegels in de badkamer

Bij Tegels en Laminaat vindt u een groot aanbod betonlook tegels voor de badkamer. Deze hebben dezelfde uitstraling als echt beton, maar zijn vele malen goedkoper. Niet voor niets kiezen zoveel mensen voor badkamertegels met een betonlook, want qua prijs bent u daarmee veel voordeliger uit. Door de hoge kwaliteit print die op zo’n tegel zit zijn de oppervlakken bovendien haast niet van echt beton te onderscheiden, wat ze het perfecte alternatief maakt voor een betonvloer of -wand.

Bekijk onze collectie
Betonlook tegels badkamer
Betonlook badkamer
65,95 per m²
XXL slabs
54,95 per m²
39,95 per m²
64,95 per m²

Een moderne betonlook badkamer

De meeste mensen die een betonlook badkamer willen, doen dat omdat het er heel strak en modern uitziet. Badkamertegels met een betonlook leggen we dan ook geregeld in nieuwbouwhuizen, maar ook in oude huizen die vanbinnen helemaal zijn opgeknapt. De neutrale uitstraling van betonlook tegels maakt de badkamer gemakkelijk af te stylen, want alle kleuren handdoeken en accessoires passen er bij. Om diezelfde reden worden betonlook tegels naast de badkamer ook geregeld in woonkamers en keukens gelegd. De moderne uitstraling is geschikt voor vrijwel het hele huis, en past bij diverse woonstijlen.

Bekijk onze projecten

Badkamertegels met betonlook inclusief leggen

Bij Tegels en Laminaat kunt u die badkamertegels met betonlook zowel aanschaffen als laten leggen. Onze ervaren tegelzetters spreken na aankoop met u af wanneer ze langskomen, en leggen de tegels vakkundig en secuur waar u ze wilt hebben. Ze nemen alle materialen en het afval weer mee, zodat u er werkelijk geen omkijken naar heeft. Dus droomt u van een betonlook badkamer? Dan bent u zowel voor de tegels als voor een ervaren tegelzetter bij ons aan het juiste adres!

Bezoek onze showroom