Enorme collectie Antraciete Tegels in alle maten en kleuren.

Bij Tegels & Laminaat vindt u de Antraciete Tegels die u zoekt en garanderen wij een 100% slagingskans. Wij hebben een enorme collectie aan Antraciete Tegels, direct uit voorraad leverbaar!

✔ Antraciete Tegels van Topkwaliteit tegen Super Scherpe Prijzen.

Antraciete Tegels moet u in werkelijkheid zien en voelen om er het juiste gevoel bij te krijgen. Kom langs onze Showroom en overtuig uzelf van onze producten.

✔ Antraciete Tegels inclusief Tegelzetwerk.

Wij hebben een team van vakkundige tegelzetters die u graag bijstaan in het realiseren van uw droomruimte. Door het tegelzetwerk in eigen beheer te houden garanderen wij 100% vakmanschap!

✔ Drukke agenda? Geen probleem.

Wij hanteren ruime openingstijden in onze Showroom. We zijn 6 dagen per week geopend, ook op zondag. Vrijdag is het koopavond en zijn we open tot 21:00. Bekijk onze openingstijden hier. Wij werken tevens op afspraak.

✔ Antraciete Tegels voor Ieder Budget.

Bij Tegels & Laminaat vindt u altijd de tegel die past bij uw budget of woonstijl, geen twijfel over mogelijk. Betaal niet te veel voor uw Antraciete Tegels.

✔ Vrijblijvende offertes en advies.

Bij Tegels & Laminaat kunt u altijd rekenen op vakkundig en persoonlijk advies van onze adviseurs. Laat u ontzorgen van al uw vragen en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Showroom Tegels en Laminaat

Onze Antraciete Tegels Favorieten.

37,95 per m²
49,95 per m²
Nieuw
Alle Antraciete tegels