Woonkamer met keramische visgraat tegels 15x90

Bent u op zoek naar keramische vloertegels voor uw woonkamer? Laat u inspireren op onze website en kom langs in onze showroom in Hoofddorp om onze tijdloze tegelcollecties voor uw woonkamer te bekijken. Onze vloertegels woonkamer collectie is zorgvuldig samengesteld en sluit aan op de laatste trends geschikt voor elk segment.

BEZOEK ONZE SHOWROOM
Woonkamer met keramische visgraat tegels 15x90

Onze vloertegel favorieten.

49,95 per m²
49,95 per m²
marmerlook tegel 60x60 woonkamer Statuario Mat

Marmerlook tegels woonkamer

Kies voor marmerlook tegels om je woonkamer, badkamer of keuken te veranderen in een droompaleis. Onze marmerlook vloertegels hebben allen een unieke print en unieke aders waardoor ze niet te onderscheiden zijn van echt marmer.
LEES VERDER

meer inspiratie?

Betonlook tegels woonkamer

Betonlook tegels woonkamer zijn modern en robuust. Met betonlook vloertegels krijgt je woonkamer een industriële look en sterke karakter. Tegels betonlook kan gemakkelijk gecombineerd worden met alle soorten interieurs.
LEES VERDER

bekijk onze resultaten
Betonlook Tegels in Woonkamer
Houtlook Tegels in de Woonkamer

Houtlook tegels woonkamer

Keramische houtlook tegels bieden een oplossing voor u, als u de warme uitstraling van een houten vloer wenst maar niet de nadelen van een echte houten vloer. Woonkamer vloertegels zijn ook uiterst praktisch en enorm makkelijk te onderhouden.
LEES VERDER

Visgraat houtlook tegels woonkamer

Door de warme en natuurlijke look van deze tegels is het niet te onderscheiden van een houten parketvloer. Met de huidige verregaande techniek is het mogelijk om reliëf en knoestjes aan te brengen op de tegels.LEES VERDER

Natuursteenlook Tegels Woonkamer

Natuursteenlook tegels woonkamer

Keramische natuursteenlook tegels en Belgische hardsteenlook tegels in de woonkamer blijven populair, omdat deze tegels je interieur een natuurlijk en luxe uitstraling geven.LEES VERDER

Groot formaat tegels woonkamer

Groot formaat tegels zijn populair en zijn de absolute trend van 2018. Grote tegels betekent weinig voegen en weinig naden, dus meer één geheel. Hierdoor lijkt de ruimte veel groter. Met deze grote tegels kunt u dus een prachtige effect creëren in elke ruimte van uw woning.LEES VERDER

Grote Betonlook Vloertegels
Metallook Tegels in Woonkamer

Roestlook | metallook tegels woonkamer

Hou je van een industriële en robuuste stijl? Kies dan voor stoere keramische metallook tegels. Deze tegels zijn een blijvende trend van de afgelopen jaren.LEES VERDER

Voordelen Keramische vloertegels in de woonkamer

Vloertegels maken u interieur compleet. Vaak zijn vloertegels voor uw woonkamer het uitgangspunt voor de rest van het interieur en moeten deze perfect passen bij u gewenste stijl. Op onze website vindt u de laatste trends en tijdloze designs voor uw woonkamer. Graag nemen wij de tijd om uw goed te adviseren bij de keuze naar uw vloertegels die passen bij uw persoonlijke wensen!

In ons brede assortiment kunt u tegels voor de woonkamer vinden in diverse designs, stijlen, kleuren en formaten. Keramische vloertegels zijn ideaal voor de woonkamer door de slijtvastheid, duurzaamheid en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Keramische vloertegels zijn ideaal in combinatie met vloerverwarming omdat keramiek de warmte goed geleid.

Deel dit verhaal