Bekijk hier de tegeltrends van 2021 >

Het is 2020: een nieuw jaar met nieuwe trends. Wij hebben als Tegels & Laminaat verschillende beurzen bezocht en zijn vol inspiratie teruggekeerd naar Nederland. We zijn klaar om te vertellen over de aankomende en terugkerende tegeltrends van het nieuwe jaar. Voor trends op het gebied van badkamertegels verwijzen wij u graag naar onze pagina badkamer tegelinspiratie.

BEZOEK ONZE SHOWROOM
Keramisch Houtlook Visgraat Woonkamer

TEGELTRENDS FAVORIETEN.

49,95 per m²
49,95 per m²

MARMERLOOK TEGELS BLIJVEN AANHOUDEN.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren, ontwerpen en vormen blijven marmerlook tegels trendy blijven – en het is geen wonder waarom. Ze geven een mooie en luxe uitstraling aan uw interieur en worden het brandpunt van elke kamer. De diversiteit in de aders zorgen ervoor dat de keramische tegels niet te onderscheiden zijn van echt marmer.
MEER MARMERLOOK INSPIRATIE

BETONLOOK TEGELS ZIJN HIER OM TE BLIJVEN.

De trend om tegels met betoneffect te gebruiken is de afgelopen jaren echt van de grond gekomen, zowel voor particuliere als commerciële projecten, en het lijkt erop dat het hier is om te blijven. Grijs blijft de meest populaire kleur door de vrijheid waarmee er gecombineerd kan worden.
MEER BETONLOOK INSPIRATIE

60x60 Warm Grijze Betonlook Tegels Badkamer

HOUTLOOK TEGELS, KERAMISCH PARKET

Een van de grootste trends in de woninginrichting van de afgelopen jaren is de opkomst van keramische tegels die op hout lijken. Het is geen verrassing dat tegels met houteffect een ware trend blijven in 2020. Verkrijgbaar in alle soorten kleurtinten en texturen, kan de tegel met houteffect eenvoudig worden gebruikt om een uniforme look in uw ruimte te creëren. Het is niet nodig om het te beperken tot “natte” ruimtes zoals keukens en badkamers, omdat Houtlook Tegels net zo goed in de woonkamer of slaapkamer werken.
MEER HOUTLOOK INSPIRATIE

GROOT FORMAAT TEGELS: GROOT, GROTER, GROOTST.

Een enorm populaire trend heeft niks te maken met de afwerking, maar met het formaat. Het gebruik van grote xxl tegels worden steeds vaker toegepast. 60×60 tegels blijven het meest gebruikelijk, maar worden steeds vaker vervanger door de grote broers 75×75, 80×80 en 100×100. Ook worden formaten als 100×300 steeds populairder, om wanden volledig op te vullen met zo min mogelijk voeglijnen. Prachtig. LEES MEER

honingraat tegels kopen

GEOMETRIE MET HEXAGON TEGELS.

Als het op tegels aankomt, zijn niet alleen kleuren en structuren essentieel, maar ook vormen. Een bepaalde vorm die de laatste tijd naar boven is gekomen, is de hexagon (ook wel zeshoek tegels en honinggraat tegels genoemd). Hexagon tegels keren terug in alle maten, kleuren en texturen, waar ze een unieke en esthetische look creëren.
LEES VERDER

Wat zijn nieuwe tegel trends en ontwikkelingen Anno 2020?

  • Black is back, vooral in badkamers
  • Geoxideerde roestkleuren verwerkt in keramische vloer- en wandtegels
  • Gevorderde printtechnieken in keramische tegels
  • Nog meer natuur in huis met gedetailleerdere prints en voelbare structuren in houtlook tegels